O NAMA

Vinska priča obitelji Barić započela je početkom 1900-tih godina sadnjom nekoliko posađenih loza i stvaranjem malog obiteljskog podruma u malom mijestu Sveti Križ Začretje.

Vinograd se nalazi na malenom brijegu koji okružuje šuma i prekrasan pogled na pravo Hrvatsko Zagprje. Vinski podrum nalazi se na mjestu gdje i vinograd gdje svake godine proizvedemo do 3000 litara vina godišnje.

Vinsko putovanje naše obitelji polako se gradilo, razvijao iz generacije u generaciju, a svaka je na umu imala jedno – uložiti sav svoj trud u proizvodnju vrsnoga vina u kojem će svi uživati. Danas, proizvodimo visokokvalitetno i vrhunsko vino različitih sorata. Naša životna filozofija je da Kvaliteta vina započinje u održavanim i urednim vinogradima.

Naša se vina proizvode za istinske vinoljupce, i želja nam je da uživanjem u njima osjetite sav trud koji smo uložili u njih.

U vinariji možete isprobati vina koja će vaš okusne pupoljke zaokupiti lepršavim osvježavajućim okusima, sa svim sortnim karakteristikama u kojima ćete moći dugo uživati ispijajući svaki gutljaj.

Različite sorte možete pronaći u vinariji Barić, ali graševina je ona koja se u nešto većim količinama proizvodi, pošto je upravo ona najzastupljenija u Hrvatskoj. Ponosni smo i na kvalitetu naših vina cijenjenih svjetskih sorti, poput Sauvignona, Chardonnay-a, Rizlinga i Rose-a.


KONTAKTIRAJTE NAS


BARIĆ VINA

Klupci 83a, Sveti Križ Začretje

Sveti Križ Začretje - Hrvatska

Tel: +385 99 517 86 83

Fax: +385 227 537

E-mail: valentina10@gmail.com.hr