NOVOSTI

Konačna objava prijavljenih škola i kategorija za smotru GTiAVT


U pdf dokumentu u prilogu možete vidjeti konačan popis prijavljenih škola i kategorija za smotru GTiAVT.

Priloženi dokumenti:

kategorije_po_skolama.pdf (96.21 KB)
prijava_kategorija.pdf (726.91 KB)
Obavijest za škole 2017.


Poštovani/ne ravnatelji/ce i mentori/ce,

ove godine nastavljamo tradiciju druženja i učenja okupljanjem učenica i učenika iz Obrazovnog sektora grafičke tehnologije i audiovizualnih tehnologija u školskoj godini 2016./2017.
Ovaj put naše će druženje biti malo drugačije – umjesto tradicionalnog natjecanja, organizirat ćemo smotru radova učenika iz svih naših škola. Zadržali smo karakter prethodnih natjecanja, uz male izmjene koje su u ovom trenutku neophodne,a i s ciljem promišljanja koncepta budućih susreta, natjecanja i smotri u našem sektoru. Naravno da i dalje očekujemo od svih naših sudionika maksimalan trud i zalaganje, ali uz manje pritiska, s obzirom na činjenicu da Smotra neće imati naglašeno natjecateljski karakter.
Pozivamo sve škole, učenike i mentore da se odazovu sudjelovanju na Smotri koju smo, uz veliki trud članova Državnoga povjerenstva i škole domaćina, isplanirali u okvirima trenutnih mogućnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te škole domaćina – Prirodoslovno-grafičke škole u Zadru.
Molimo škole i mentore da način provedbe Smotre prilagode danom vremenskom okviru te da, ovisno o načinu rada i mogućnostima škole, obave potrebne pripreme za Smotru i u skladu s prijedlogom kriterija za Smotru, i dogovorno unutar škole, odaberu svoje predstavnike/učenike za ovogodišnju Državnu smotru.

Zahvaljujemo na razumijevanju te se veselimo ponovnom druženju!

Državno povjerenstvo i Prirodoslovno-grafička škola

© 2017 GTIAVT | Sva prava pridržana.