Ciglini Dvori

HOSTEL

Objekti za smještaj gostiju kao i gastronomski užitak smješteni su na samom trgu malog predivnog mjesta Sveti Križ Začretje.

DOBRODOŠLI U CIGLINE DVORE
O NAMA

Dobrodošli u obiteljski smještaj!

Objekti za smještaj gostiju kao i gastronomski užitak smješteni su na samom trgu malog predivnog mjesta Sveti Križ Začretje. U našoj neposrednoj blizini na udaljenosti od samo 100m nalazi se dvorac Vranicany s prekrasnim perivojem i dva jezera na kojima se možete opustiti pecajući ili se samo prošetati. Otprilike na istoj udaljenosti nalazi se i srednjovjekovni objekt Žitnica koji služi kao muzej sa etno zbirkama i umjetničkim djelima akademskih slikara. Isto tako nudimo Vam sportsko rekreacioni sadržaj u 100m udaljenom sportsko rekreacionom centru NK Jednistvo. U zimskom razdoblju možete naučiti skijati u Ski club Stars na stazi sa mini žičarom koja se također nalazi samo 100m od našeg objekta.

Za one željne malo shoppinga na 500m od nas smjestio se i poznati Outlet centar Roses. U bližoj okolici također se nalaze i mnogi vrhunski restorani.

NAŠE SOBE
sample55

Jednokrevetna soba

Već od 210,00 kn po noćenju + doručak!

sample55

Dvokrevetna soba - odvojeni krevet

Već od 175,00 kn po osobi + doručak!

sample55

Dvokrevetna soba - bračni krevet

Već od 175,00 kn po osobi + doručak!

sample55

Trokrevetna soba

Već od 175,00 kn po osobi + doručak!

Prostor za odmor i druženje!

KOMENTARI NAŠIH GOSTIJU
Ugodan i udoban boravak. Vlasnici jako ljubazni i profesionalni. Hrana odlična. Toplo i vrlo uredno. Omjer uloženo dobiveno odličan.

- Ggalić, Hrvatska

Ljubaznost oboje vlasnika, urednost objekta, doručak, čista i mirisna kupaonica itd. Sve 5 :)

- Pancho, Hrvatska

Excellent location, very friendly and helpful staff. The appartment was clean and well equipped. The food was very good.

- Ivana, Njemačka

© Toni Karlo Tumpa 2019.